izvor: http://enovisad.rs/

 

Gradonačelnik Igor Pavličić obišao je radove na ugradnji centralnog klimatizacionog sistema u Novosadskom pozorištu i na sanaciji Velike sale u Pozorištu mladih. Radovi bi trebalo da budu gotovi za mesec dana a za sređivanje dva pozorišta Grad je izdvojio 20 miliona dinara.{jcomments on}

 

U Novosadskom pozorištu u toku su pripremni radovi na ugradnji centralnog klimatizacionog sistema. Posle demontaže postojećeg sistema, koji godinama nije u funkciji, biće postavljene nove cevi za odvod i dovod vazduha. Centralna klima u Novosadskom pozorištu ne radi već godinama ali to nisu najveći problemi te kulturne institucije. Radovi su u toku i u Pozorištu mladih. Osim sanacije drvenog poda na Velikoj sceni biće zamenjena i sedišta u Velikoj sali pa će publika predstave u ovom pozorištu gledati u potupuno drugačijem ambijentu. Vrednost radova je nešto više od 8 miliona dinara.Poboljšanje uslova rada u gradskim pozorištima nastaviće se i naredne godine. Za neophodne sanacije, trebalo bi da bude izdvojeno bar po 10 miliona dinara, obećao je gradonačelnik Pavličić.

 

{youtube}WLdKCc-18pM{/youtube}

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru