izvor: http://dnevnik.rs/

 

Uoči Evropskog prvenstva u rukometu, čiji jedan deo treba da se održi na Spensu u januaru 2012 godine, u SPC “Vojvodina” se adaptira prostor, za ovaj važan događaj u Novom Sadu. Radnici „Stana” za mesec dana treba da udare glanc u deset svlačionica, 12 sanitarnih čvorova i ulaznog dela koji vodi u veliku dvoranu, gde će se igrati rukomet.


Direktor „Stana” Rajko Bojčić je juče posle nadgledanja radova izjavio da na Spensu rade već šest dana i da posao vredi 30 miliona dinara.Kako je naveo „Stan” treba da uradi sve, od postavljanja keramičkih pločica do do uređenja enterijera.{jcomments on}

 

-Ovi poslovi ne bi trebalo da se dovedu u pitanje, jer je novac obezbeđen iz budžetske rezerve - rekao je direktor Spensa Boris Barjaktarović. Doduše, skrenuo je pažnju, da neki poslovi koje firma treba da uradi za rukometno prvenstvo iz sopstvenih prihoda mogu biti dovedeni u pitanje. Takođe, naveo je da drugi,tekući poslovi mogu da stanu jer dobavljači neće da rade s preduzećem čiji je račun blokiran.
Spens je, podsetio je, u specifičnoj situaciji, jer mu račun u blokadi, posle nastojanja Toplane da puštanjem menica naplati dug za grejanje.

Z. Delić

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru