izvor: http://www.24sata.rs/

 

alt

Tokom ovog meseca počeće radovi koji će Bulevar Evrope spojiti sa autoputem Beograd-Subotica. JP „Zavod za izgradnju grada” je prošle nedelje odabrao izvođače radova na ovim obimnim građevinskim poslovima i pre izlaska mašina i radnika na teren ostalo je još samo da se dobiju građevinske dozvole.

 

(diskutujte na forumu) {jcomments on}

 

{adsense}

U ovom gradskom preduzeću kažu da su rešeni i imovinsko-pravni odnosi oko otkupa parcela na prostoru gde će se graditi nastavak Bulevara Evrope, tako da nema drugih razloga da se odlaže početak gradnje. Biće izgrađene dve kolovozne sa po dve saobraćajne trake, pešačka i biciklistička staza, dve kružne raskrsnice, jedna pre kanala DTD, a druga posle kanala prema autoputu. Gradiće se i nadvožnjak dužine oko 450 metara, kao i novi most iznad kanala DTD, dužine 176 metara.


U Zavodu za izgradnju nisu precizirali kada se očekuje završetak radova, ali u drugoj polovini 2012. godine mogla bi da bude završena izgradnja IV faze Bulevara.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru