izvor: http://www.021.rs/

 

Kamenjar bi uskoro trebalo da dobije kompletnu infrastrukturu.

 

Kako prenosi "Blic", u nelegalnom naselju, koje su bogati biznismeni sagradili na obali Dunava betoniraju se prilazi kućama, gradi kanalizacija i sprovodi struja, a očekuje se i uvođenje telefona, interneta, kablovske televizije i javne rasvete. Za raskopan nasip, na kojem se ovih dana postavlja optički kabl, dozvolu je dalo preduzeće "Vode Vojvodine".{jcomments on}

 

U ZIG-u za "Blic" navode da je u pripremi nabavka projektne dokumentacije za postavljanje uličnog osvetljenja koje će proći duž celog nasipa do Futoga, ali da ideja nije potekla od vlasnika vila, već zbog gustog saobraćaja i velikog broja udesa na tom potezu.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru