izvor: www.021.rs 

pavlicic_radovi_u_bbGrad planira da obezbedi dodatna sredstva za izgradnju i uređenje saobraćajnica, najavio je gradonačelnik Igor Pavličić.

Obilazeći radove u Ulici Branka Bajića, Pavličić je rekao da postoji mogućnost da se u rebalansu budžeta izdvoje dodatna sredstva za investiranje u putnu privredu do kraja godine. Gradonačelnik očekuje da Ulica Branka Bajića kao i većina saobraćajnica na kojima se trenutno radi, budu da budu završeni do kraja oktobra.

Direktor Zavoda za izgradnju grada Borislav Novaković istakao je da će se realizacijom ove investicije stvoriti uslovi za stanogradnju ali i rast investicionog potencijala.Novaković je rekao da su u planu radovi u Kopernikovoj, Ulici Joakima Vujića, a gradiće se i nastavci ulica Svetislava Kasapinovića i Veselina Masleše.

radovi_u_bb

Po završetku radova u Branka Bajića, žitelji tog dela Detelinare konačno će dobiti uređene prilaze zgradama, izgrađene pešačke i biciklističke staze kao i parking prostor, koji ranije nisu postojali u ulici.

Planom je predviđeno i da se omogući izlazak iz te ulice na Bulevar Evrope. Investicija je vredna oko 110 miliona dinara, a radovi su povereni preduzeću "Karin Komerc". (D.B)

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru