izvor: http://www.021.rs/

 

Iako gradske vlasti u ovoj godini nude 15 miliona dinara za sufinansiranje radova na obnovi fasada, od kojih mnoge u gradu vape za uređenjem, do sada se niko nije javio na konkurs "Poslovnog prostora" za ovaj posao.

 

Konkurs je raspisan pre tri nedelje, a pravo učešća imaju stambene zgrade u kojima to gradsko preduzeće ima lokale i stanove.{jcomments on}

 

Direktorica "Poslovnog prostora", Gordana Mogić, objašnjava za "Pres" da u gradu čak 800 objekata ispunjava ovaj uslov, ali i da stanari učestvuju u sufinansiranju troškova, sa najmanje 30 odsto ukupne cene radova.

 

Podsetimo da je akcija sufinansiranja obnove fasada krenula prošlog avgusta, ali je tada veliki broj skupština stanara odustao od konkursa, jer nisu uspeli da nabave sva potrebna dokumenta. Na osnovu ovog principa, do sada je obnovljeno ili se obnavlja sedam objekata: Adamovićeva palata na Trgu mladenaca, zgrade na Pozorišnom trgu 4, Njegoševoj 16, Pašićevoj 26, Maksima Gorkog 38, Vojvode Putnika 1 i u Temerinskoj 8.

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru